Manufrog

Följande webbtjänster erbjuder Manufrog dig:
  • Webbhotell från 18 kr/mån (180 kr/år)

Manufrog är ett litet webbhotell med delade servrar i USA och England. Företaget har över 12 års erfarenhet av att leverera prisvärda webbutrymmen till svenska kunder.

Till skilland från många andra budget webbhotell tar inte Manufrog ut någon startavgift. Det innebär att du totalt betalar mellan 180-515 kr/år beroende på vilken prestandakonfiguration du väljer.

En nackdel med Manufrog är den höga kostnaden för att registrera .se och .nu domäner. Även de övriga domännamnen kostar mer än vanligt att nyregistrera genom Manufrog. Kanske kan det därför vara värt att skaffa ett DNS-konto hos en annan leverantör och sedan peka om domänerna till Manufrogs servrar.

Min recension av Manufrog

Personligen anser jag att Manufrog är det bästa webbhotellet jag haft i förhållande till vad det kostar. Just nu har jag tre konton hos bolaget och det har aldrig strulat med något av dem. De få gånger jag behövt hjälp har jag fått snabba svar från Erik, som är mycket kundmedveten och kunnig.

Om du driver ett eller flera mindre till medelstora projekt kan jag varmt rekommendera Manufrog. Tänk på att det minsta webbpaketet LiteXtra endast erbjuder 700MB i lagringsutrymme, vilket innebär att du relativt kvickt lär få utrymmes problem om du använder mycket bilder och grafik på din hemsida.

Exempel på hemsida som drivs hos Manufrog
Kostnad för webbhotell
Webbpaket Antal hemsidor
/domäner
E-post Trafik Lagring Pris
LiteXtra US 5+5 domäner Webbmail 15GB/mån trafik 700 MB HD 18 kr/mån
180 kr/år
Beställ
Standard US/UK 5+5 domäner Webbmail 30GB/mån trafik 3GB HD 265 kr/år
315 kr/år
Beställ
Power US/UK 10+10 domäner Webbmail 60GB/mån trafik 6GB HD 465 kr/år
515 kr/år
Beställ
Kontakt Manufrog:
  • Manufrog Webbhotell AB
  • 556639-1420
  • www.manufrog.com
  • support@manufrog.com
Support Manufrog
Här hittar du Manufrog webbhotell i Sverige
Sidan modifierad senast:[last-modified]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*