Loopia

Följande webbtjänster erbjuder Loopia dig:
  • Webbhotell från 39 kr/mån
  • VPS från 249 kr/mån

Loopia är Sveriges ledande domänåterförsäljare och är en veteran på marknaden med 17 års gedigen erfarenhet. Enligt egen utsago är Loopia Sveriges största webbhotell med över 200 000 unika kunder. Loopia härbärgerar såväl privata hemsidor som affärsmässiga webbplatser åt både mindre och större företag.

För så lite som 39 kr i månaden har du möjlighet att sätta upp en hemsida eller komma igång med en egen webbutik. I dagsläget erbjuds tre olika webbhotellspaket. Privat riktar sig till enskilda privatpersoner som är i behov av webbutrymme. De två övriga tjänsterna är Företag och Företag Plus vilka båda är webblösningar för svenskregistrerade bolag.

För den som söker en mer flexibel och anpassningsbar tjänst kan Loopia VPS vara ett alternativ. I denna miljö tillåts du installera och konfigurera servern efter önskemål samtidigt som du alltid garanteras full kraft då du slipper dela resurser och påverkas av andra kunder.

Personlig recension av Loopia

Då jag själv aldrig använt Loopia för webhosting utan endast för att köpa domäner, kommer min personliga recension inte omfatta deras webbhotell utan endast DNS-

tjänsten/domänkontot. I dagsläget har jag ett tjugotal domäner hos Loopia och det har fungerat alldeles ypperligt. Det finns två valbara konton för domänhantering hos Loopia.

LoopiaDNS kostar 8,25 kr/mån (99 kr/år) och gör det möjligt att hantera ett obegränsat antal domäner och göra flera avancerade inställningar. LoopiaDomän är en kostnadsfri variant av samma tjänst med vissa begränsningar.

Själv har jag LoopiaDNS och det beror främst på att det tidigare var tal om att begränsa antalet uppslagningar på gratistjänsten, vet ej hur det blev med den saken men bra fungerar det i varje fall och 99 kr per år är därför ingen stor summa att betala.

Ett webbhotell med fokus support

Om det är en sak som sticker ut lite extra med Loopia webbhotell är det att man verkligen valt att lyfta fram kundsupporten. Du kan nå supporteamet via telefon på 021-

12 82 22, e-post, chatt eller via sociala medier när du behöver hjälp.

Bolaget själva kallar kundtjänstavdelningen för SuperSupport vilket självfallet medför stora förväntningar på en snabbt, effektiv och kunnig supportpersonal. Själv har jag inte tillräckligt stor personlig erfarenhet av Loopia supporten för att kunna ge ett rättvis omdöme.

Kostnad för webbhotell
Webbpaket Antal hemsidor
/domäner
E-postadresser Trafik Lagring Pris
Privat Obegränsat antal domäner fritt antal epost Obegränsad trafik 75 GB HD 84 kr/mån39 kr/mån Beställ
Företag Obegränsat antal domäner fritt antal epost Obegränsad trafik 150 GB HD 167 kr/mån39 kr/mån Beställ
Företag Plus Obegränsat antal domäner fritt antal epost Obegränsad trafik 200 GB HD 250 kr/mån39 kr/mån Beställ
VPS Priser
VPS Server CPU Ram HD Trafik Pris
LoopiaVPS Kärnor 1-2 st 1GB RAM 1000 GB Trafik 1TB LoopiaDNS 99 kr + 249 kr/mån Beställ
Kontakt Loopia:
  • Loopia AB
  • 556633-9304
  • www.loopia.se
  • support@loopia.se
  • 021-12 82 22
Support Loopia
Öppet vardagar 7-22, helger 11-15
Här hittar du Loopia webbhotell i Sverige
Sidan modifierad senast:[last-modified]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*