Hemsideprogram

Om man tänkt bygga hemsida själv och inte behärskar hmtl-kodning, är hemsideprogram ett nödvändigt redskap. Det finns idag en mängd programvaror som kan användas för att skapa hemsidor. En del kostar pengar andra är gratis.

Prisvärt webbhotell.se informerar dig om bra hemsideprogram på nätet. Här samlar vi populära hemsideprogram på nätet blandat med enklare kostnadsfria program. I vissa fall behöver du ladda ner filer som sedan installeras lokalt på din dator, andra webbpubliceringssystem är konfigurerade direkt mot en server. Det bästa med hemsideprogram som är lagrade på en server är att du kan nå dina filer från vilken nätverksansluten enhet som helst, vilket gör det lättare att arbeta med din hemsida på resande fot.

Samtliga hemsideprogram vi tipsar om är noggrant kontrollerade och har högt förtroende och omdöme bland tidigare användare.

Olika hemsideprogram
Joomla!


Joomla är ett kostnadsfritt CMS som används av miljontals hemsidor på internet. I dagsläget har Joomla laddats ner över 50 miljoner gånger och varje dag tillkommer fler nya användare.
Läs mer om Joomla!
KompoZer programvara


Det finns inte så extremt många helt kostnadsfria hemsidebyggarprogram som håller god klass, men KompoZer är ett trevligt undantag. KompoZer är en gratis WYSIWYG editor som gör det möjligt att bygga hemsidor helt utan HTML kunskaper.
Läs mer om KompoZer programvara
Wordpress webbhotell


Bästa programmet på marknaden enligt oss på prisvärtwebbhotell.se. Wordpress passar till både mindre bloggar och mer omfattande hemsidor.
Läs mer om Wordpress webbhotell